dissabte, 20 de febrer del 2016

Notícies del CAAD!

Ens plau estrenar amb vosaltres aquest nou espai publicitari on trobareu notícies d'alguns animals del CAAD de Castellbisbal. Aquest noticiari està dedicat especialment als animals que necessiten més difusió, a les notícies més tristes i macabres que ens toca viure, però també als finals feliços relacionats amb les històries més complicades i doloroses que vivim amb els nostres amics, els gats, gossos, porcs, tortugues, etc, abandonats al CAAD.

L'objectiu d'aquest espai és donar a conéixer els gossos i gats que ningú veu o que ningú vol veure, perquè són vells, perquè tenen alguna malaltia crònica, perquè els falta un  ull o una cama, perquè són massa ordinaris o comuns segons els cànons habituals de bellesa. Aquí també presentarem animals que urgeix donar en adopció, bé perquè són cadells i estan creixent o bé perquè el CAAD no els pot oferir les millors garanties per al seu benestar.

Els animals del nostre nou noticiari mereixen una família, per això els anunciem! Esperem que us interessi la nostra tasca i que visiteu sovint aquest espai de notícies!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada