dijous, 17 de març del 2016

Chus ve de Jesús

Com que no se'ns acudia cap nom per ell i és com un tros de pa, la Noemi va suggerir anomenar-lo Jesús, i d'aquí "Chús".

El Chus és un amor, és molt carinyós, és tranquil i obedient, es pot quedar a casa sol unes hores i no trenca res ni rasca les portes, no toca res, s'aguanta els pipis i les caques i fa les seves necessitats quan toca anar de passeig. Sap anar amb la corretja perfectament i anar en cotxe no li suposa cap problema. pot anar a tot arreu, millor que moltes persones que no pots anar amb elles enlloc per maleducades. A més parla molt, s'expressa constantment i amb encert. És intel.ligent i s'entén perfectament amb la resta de gossos siguin com siguin.

Com tothom a la vida, ell tampoc és perfecte perquè té problemes de salut. Els estem controlant però li quedaran seqüeles perquè els ronyons quan estan danyats es poden mimar i cuidar, però la part danyada ja no es recupera. El Chus és insuficient renal causat per la leishmània. Déu sap com ha viscut aquest pobre gos, que va arribar amb els colzes inflats i oberts amb una infecció tremenda i amb uns valors saniguinis alterats... tot això es va millorant, i molt, i encara seguirà millorant. Hi invertim temps, energies, molt d'amor, paciència sense fi, i fins i tot una casa particular perquè el puguin tirar endavant ara al principi... sense tot això i més, al refugi ja hauria mort. Però volem donar-li un futur, encara que només sigui per 1-2 anys!

Ara us necessitem. Necessitem una bona família per ell, conscient de que adopta el millor gos del món però que té una esperança de vida curta, tirant llarg 1-2 anys més. Seran els millors mesos per ell i probablement per qui l'adopti.

Si voleu veure alguna foto dels primers dies al CAAD, clickeu aquest enllaç del nostre blog en alemany: http://salvemanimalsacatalunya.blogspot.com.es/2016/02/sorgenkinder-ohne-ende-kleiner-bericht.html

Jordina i Chus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada