dimarts, 1 de març del 2016

Hilary, noia de 2 anys

La Hilary és una gossa molt simpàtica, intel.ligent, carinyosa, equilibrada i divertida. Aquests gossos forts la immensa majoria d'ells són alegres i amistosos, tot els va bé, s'acostumen a tot. Són joganers, però també saben obeir i entenen que quan la "juerga" s'ha acabat, doncs s'ha acabat. La Hilary és així, una gossa molt sociable que es porta bé amb tothom, que agraeix (i suporta!) la companyia dels nens petits i dels adults. No es fa estranya amb ningú i reacciona molt amablement enfront de la gent nova que no coneix. La Hilary ja sap caminar amb la corretja i anar en cotxe no és cap problema per a ella, s'està quietona, no diu res i no es mareja (dada important per les persones que poguessin interessar-se en ella i que van molt en cotxe).

No té problemes amb la resta de gossos. El seu company és molt pesat i ella l'aguanta i no diu ni mú.

Qui adopti la Hilary ha de voler fer bones passejades, malgrat tot ella està tan centrada que tampoc necessita mil hores de passeig a la setmana. Però qui l'adopti ha de ser gent amb ganes de caminar.

La Hilary és una gossa sana, castrada, ben vacunada i microxipada. Qui l'adopti ens haurà de presentar la llicència de tinença d'animals potencialment perillosos.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada