dimecres, 4 de maig del 2016

Ens han portat donatius!


Avui volem compartir amb tots vosaltres la joia de tots els donatius que ens han enviat de l'estranger! Sense l'ajuda dels amics d'altres països europeus ens seria impossible treballar com ho fem al CAAD, ens seria impossible buscar i fins i tot assolir l'excel.lència en moltes ocasions. Sense el treball en comú i els bons resultats assolits tampoc tindríem voluntaris perquè la gent voluntària no ve a patir, venen a treballar pels animals maltractats, abandonats o extraviats. 

Gràcies als donatius, els diners que ens estalviem en material o pinso els podem destinar a pagar cirurgies complicades, com treure melses canceroses, enganxar estómacs a la paret abdominal, tallar caps del fèmur, tallar trossos de budell necrosat, o a comprar medicaments cars com ara el Glucantime per tractar els gossos contra la leishmaniosi, etc, etc, etc i etc. 

Malhauradament aquí a casa nostra la solidaritat és escassa, hi ha molt bona gent, treballadora i entregada, però massa poca. Ara mateix no som suficients! hem de ser més!!! És una pena que per poder tirar endavant ens hagin de treure les castanyes del foc des de 1.500km de distància perquè aquí la gent no s'implica (i perquè les lleis no s'apliquen). El problema és nostre, el tenim aquí, i ens ajuden els de fora com si això fos un país tercermundista (a mi em fa vergonya). En tot cas, nosaltres estem molt agraïts i contents per tots els productes i material útil que ens han regalat, però pensem que de tant en tant cal dir les coses pel seu nom i prendre consciència de la realitat. Perquè si volem canviar el món, primer hem de començar per casa nostra ;-)

Mireu quines fotos tan xules dels donatius van fer ahir la Noemi i la Irene!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada